We zijn weer begonnen!

En ook in groep B zijn we weer van start gegaan. Dit is voor de kinderen toch even weer wennen. Gelukkig waren we blij om elkaar weer te zien. Maandag zijn we gestart in de kring. Wat hadden de kinderen veel te vertellen. Daarna hebben we allemaal energizers gedaan en het M&M spel. Dit was vooral heel erg lekker. Natuurlijk heeft juf Goudbeek ook veel uitgelegd deze dag. Zo hebben we in groep 3 een eigen laatje en etui. Dit vinden ze wel heel stoer.
De eerste weken staan in het teken van de gouden weken. Een goed begin is het halve werk! Dit geldt zeker voor de groepsvorming aan het begin van het schooljaar. Deze weken zijn bij uitstek geschikt om een fundament te leggen voor een goede groepsvorming in de klas. Daarom ligt deze week het accent op groepsvormende activiteiten. De kinderen vinden dit vooral erg gezellig, maar kunnen niet wachten om te beginnen met lezen en rekenen. Volgende week zullen we heel voorzichtig gaan beginnen. Juf de Rijber en ik hebben weer onwijs veel zin in dit schooljaar.