De kop is eraf!

De eerste schoolweek zit er alweer bijna op! Deze eerste week stond vooral in het teken van kennismaken (want een nieuwe juf is ook best spannend!). Maandag zijn we begonnen met het spel: Zoek iemand die… op vakantie is geweest met het vliegtuig/ blauwe ogen heeft / een hond als huisdier heeft etc. Ook hebben we bussen gevouwen. De leesmethode heet namelijk “Lijn 3”.

Natuurlijk hebben we ook de afspraken van de school besproken. Wat ging de tijd snel en wat hebben we al veel (nieuwe) dingen besproken! Het is begrijpelijk dat de kinderen aan het eind van de dag best moe zijn.. Gelukkig bleef er vaak nog even tijd over om heerlijk te spelen.

Volgende week starten we met de eerste lessen. In de komende weken zal dit steeds verder worden opgebouwd en uitgebreid.

Fijn weekend en tot volgende week!