Het schooljaar afsluiten

Gisteren hebben we mijn verjaardag nog gevierd in de klas. We hebben verschillende spelletjes gedaan zoals cake eten met hindernissen en spijkerpoepen. Nadat we in de gang een poort voor de schoolverlaters hadden gemaakt, hadden we op een deel van het schoolplein waterpret. De kinderen konden hier met water spelen en elkaar nat maken. Het was een super gezellige dag.

Vandaag gaan we het schooljaar afsluiten en ruimen we de klas met elkaar op en brengen we de laatjes en de spullen van de kinderen al naar de nieuwe groep waar ze volgend schooljaar komen. Vanmiddag krijgen de kinderen hun rapport mee en dan begint de vakantie voor ze. Mijn mooie agenda, die ik van de kinderen heb gekregen, ligt al klaar op mijn bureau voor na de vakantie. Ouders en verzorgers van de kinderen van groep D wil ik heel hartelijk bedanken voor de hulp die ze dit jaar aan de groep geboden hebben. Zonder jullie hulp hadden we veel leuke dingen die we hebben gedaan niet kunnen doen. Ik wens iedereen een heel fijne vakantie toe!