Groepsbeloning

Met het laten zien van goed gedrag, kunnen de leerlingen op de Meander een Curly verdienen. Die Curly’s worden per groep opgespaard voor een groepsbeloning.

Groep M had vorige week weer genoeg Curly’s bij elkaar gespaard voor de groepsbeloning: een uur lekker naar buiten, naar het park!

 

Eén van de verslaggevers uit groep M schrijft:

‘Voor de groepsbeloning is groep M van juf Boesenkool en de stagemeester naar het park in Assen geweest. Voordat we gingen, hadden we eerst de regels overlegd. Toen gingen we naar het park. Iedereen had lol. We gingen naar een vlot. Er werd gespeeld, gerend, enzovoort. En toen gingen we nog naar een plekje als je in de richting van de uitkijktoren loopt. Daar lag heel veel rommel. We gingen er naartoe. Er lagen veel blikjes. Van Redbull tot Monsterdrankjes. Toen een jongetje een zak vond, probeerde zijn vriend daar nog wat afval in te doen. Toen liepen we naar school en gooiden we het afval weg in de prullenbak.’