Feestelijke ouderavond woensdag 25 april

De feestelijke ouderavond was dit jaar rond het thema “Reis rond de wereld” georganiseerd. Bij de voorbereidingen en presentaties van de groepen stonden vele landen centraal, waarbij o.a. de bevolking, cultuur, klimaat en eetgewoontes aan de orde kwamen. Door het wisselvallige weer was er gekozen voor een binnen en buitenprogramma en dat heeft goed uitgepakt. De neerslaghoeveelheid viel gelukkig mee, waardoor er een goed evenwicht was in de verdeling van de binnen- en buitenactiviteiten. We kijken terug op een zeer geslaagde avond, waarbij de opkomst groot was: bedankt voor uw belangstelling! Ook bedanken we de ouderraad, studenten en overige ouders/verzorgers die hebben bijgedragen aan deze feestelijke ouderavond, want zonder jullie hulp is een dergelijk groot evenement niet te organiseren! Voor foto’s en andere bijdragen verwijzen we naar de groepspagina’s op de website. Tot volgend jaar 16 mei 2019!