Pasen

De afgelopen dagen zijn wij gestart met het thema Pasen. De kinderen zijn begonnen met het knutselen van paaseieren, we zingen liedjes over de paashaas en doen allerlei rekenopdrachten met paaseieren. Ook hebben we proefjes gedaan met een ei. Misschien kunnen ze dit thuis wel laten zien. De kinderen vonden dit in elk geval erg leuk om te doen. Ook zijn we vandaag begonnen met spiegelen. Zo hebben we in de kring twee grote paaseieren gemaakt die we hebben versierd. Dit moest wel in spiegelbeeld gebeuren. Natuurlijk kwam het verhaal van Jezus ook nog aan de orde? Waarom vieren veel mensen Pasen? Dit was reuze interessant. In het speellokaal zijn we allemaal paashazen en hebben we een eierrace gedaan. Kortom, we zijn er maar druk mee!
Oh ja en stiekem hebben we ook al even een lekker paasei geproefd…..