De Grote Rekendag; de Meander als pakhuis???

Jazeker; vandaag was de 16e grote rekendag en die stond in het teken van ; de school als pakhuis. Tijdens deze reken dag hebben we ons klaslokaal goed bekeken en hoeveel ruimte allerlei spullen innemen, we zijn bezig geweest met meten en meetkunde activiteiten.

We zijn samen  begonnen met de hele school; wij van groep N hadden nl een slogan bedacht en deze op dozen getekend. De rest van de school kon door middel van sommen de slogan ont sleutelen en als die opgelost was kreeg je de volgende zin:  Deze grote rekendag stapelen we alles op en zetten de Meander op zijn kop.

Vervolgens gingen we verder in de klas in onze klas gingen we de hele klas verhuizen wel 500 m verder gelukkig hadden we een boedel bak. Ook mochten we een kleine verhuisdoos vullen en ervoor zorgen dat je minder dan 1 kg had. Dat was nog best moeilijk, maar is uiteindelijk bij alle groepjes gelukt.

Bij de bovenstaande foto´s proberen we zoveel mogelijk tafels in de boedelbak te krijgen.     En wegen we onze verhuisdozen.