Een andere donderdag.

Donderdag 22 maart was een beetje anders.
Twee weken geleden hebben we les gehad van meester Marinus. We hebben “Speulenderwies” Drents geleerd. (Zie www.wiesneus.nl).
Vanmorgen zijn we naar het concert hiervan geweest. Dankzij een aantal ouders (nogmaals bedankt) konden we met de auto naar het ICO. Hier hebben we met elkaar de geleerde liedjes gezongen, in het Drents.
De kinderen hebben genoten!
Toen we terug kwamen op school, stond er een extra verrassing te wachten op ons. De juf van het circus was er. Wat kunnen de kinderen van groep F goed jongleren. Zelfs met de kerstmutsen van meester Boer.
Vervolgens hebben de kinderen nog hard hun best gedaan bij gymnastiek en hebben we ’s midddags nog even heerlijk gespeeld.
De donderdag was wat anders… maar ook erg leuk!!

De vrijdag hebben we nog even bijzonder afgesloten. Van meester Marinus hebben we een lekkere “sukkelaoden paoshaas” gekregen. Helaas mocht juf deze niet alleen opeten, dus hebben we hem eerlijk met elkaar gedeeld.
Mmmm … lekker hoor!!!