Proosten op het nieuwe jaar!

Een nieuw jaar is elk jaar een hele gebeurtenis waaraan we in de klas ook aandacht besteden. Op die manier leren de kinderen dat er aan elk jaar een eind komt en een nieuw jaar begint. Dat er twaalf maanden in het jaar zitten, 52 weken en 365 dagen.

Dit hebben we vanochtend in groep C gevierd met een “Nieuwjaarsborrel”. We hebben samen geproost op een goed 2018! Daarbij hebben we het gehad over de wensen die wij kunnen hebben. Er werden mooie wensen genoemd:

Levi: “Ik wens dat we prettige dagen hebben.”
Jurriën: “Ik wens dat we allemaal gezond blijven.”
Jette: “Ik wens dat het elke dag Oud & Nieuw is!”
Shanique: “Ik wens dat alle mensen lief zijn voor de dieren.”
Vera: “Ik wens dat iedereen mag wensen wat ze willen.”

Ook hebben we sinds vandaag 2 nieuwe kinderen in onze groep. Levi en Romée welkom in groep C!