Nieuwtjes uit groep K.

Nieuwtjes uit groep K.

Er is ondertussen alweer van alles gebeurd in groep K. We hebben een hele leuke en goed bezochte inloopavond gehad, waarbij alle aanwezigen de mooie lampionnen konden bewonderen. Ook hebben we in onze groep een heel leuk Sinterklaasfeest gehad. Erg leuk, gezien de vele leuke en tevreden reacties van de kinderen. Heel mooi was om te zien, dat er vele leuke surprises waren gemaakt, echte kunstwerken, er was zelfs een heuse wasmachine bij, die was voor Lien. Ook zijn Sint en zijn Pieten nog even in de klas geweest en hebben ze nog lekkere pepernoten uitgedeeld. Verder hebben we nog met hulp van juf Dijk zelf ook pepernoten gebakken in de keuken. Erg lekker!!

En deze laatste week voor de kerstvakantie zijn we druk met allerlei leuke dingen voor kerst bezig. Zo zijn we bezig om een leuke kerstplacemat te maken, maken we leuke kerstkaartjes, gaan we woensdag kerststukjes maken. Ook hebben we een mooie waxinelichtjeshouder gemaakt van klei, geschilderd en mooi afgelakt. Laat u thuis maar verrassen!! Donderdag gaan we lekker eten in de klas. Dan hebben alle leerlingen lekker eten meegenomen, zoals, loempia”s, appelflappen, pizza, hamburgers, pannenkoeken, kippenkluifes enz.. En dan wordt het vrijdag  22 december en is het grote opruimdag!! Is alles eenmaal weer netjes, dan gaan we tot slot nog naar een leuke kerstfilm kijken, gaan we weer in normale opstelling zitten. We hebben namelijk vanaf het Sinterklaasfeest in een “vierkante kring” gezeten. En dan om 14.10 uur………..kerstvakantie!!!!!!! Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een heel goed, gelukkig en vooral gezond 2018!!! Fijne vakantie!!!