Gezellige Sinterklaasdag

Vandaag hebben we in groep M een erg gezellige Sintviering gehad.

Nieuwsgierig kwamen de kinderen vandaag binnen, benieuwd naar alle mooie surprises die klaarstonden. De dag begon met Kahoot!, waarbij de kennis van de kinderen over Sinterklaas werd getest. Daarna hebben ze tijdens gym getraind op een ‘pietenparcours’ en na de pauze konden we beginnen aan het uitdelen van de surprises en cadeaus. Er zijn mooie gedichten en prachtige surprises gemaakt en de pieten hebben echt hun best gedaan om leuke cadeautjes te vinden. Verrast en tevreden met alle presentjes hebben ze daarna nog even vrije tijd gehad en een groepsspel gedaan. Ook zijn Sinterklaas en zijn pieten natuurlijk nog even langs geweest in de groep.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Alle hulppieten worden bedankt voor hun inzet!