Schoolkorfbaltoernooi

Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi in de zaal was woensdag 8 november in de sporthal in Marsdijk. Voor ons Meanderteam 2 uit unit 5 deden mee: uit groep K: Fabian, Yassine, Lien en Roksana, uit groep L: Daan en uit groep J: Sarah en Cecilia. We hebben 3 wedstrijden in de voorronde gespeeld. De eerste moesten we tegen Kloosterveen 1. We speelden echt goed, helaas verloren we met 3-1. De volgende wedstrijd speelden we tegen Marskramer 3. De wedstrijd ging mooi gelijk op. Echter vlak voor het einde scoorde Marskramer 3 hun 3e doelpunt en verloren we met 3-2. Jammer!! Yassine maakte beide doelpunten. De laatste wedstrijd speelden we tegen De Driesprong 4. We gingen steeds beter spelen en deze wedstrijd speelden we dan ook gelijk met 2-2. Een prima resultaat!!  Yassine scoorde nog 2 doelpunten, dus…. echt goed!!! Al met al kunnen we op een heel leuk, goed en gezellig toernooi terugkijken. Op naar volgend jaar voor het volgende toernooi en dan met unit 6!!

 

Ook was er een aantal enthousiaste en fanatieke leerlingen uit unit 6 van de partij. Onder begeleiding van een klassenouder (bedankt!) kwamen de fietsers vol enthousiasme naar de sporthal. Ook in de auto zat de stemming er al goed in.

In de eerste wedstrijd was het gelijk spannend, geven Jordy en Dennis aan. We creëerden veel kansen. In samenwerking met de anderen kon Dennis een aantal mooie punten scoren. Stand: 3-0!

De tweede wedstrijd stonden de kinderen tegenover een sterke tegenstander. Ondanks de goede kansen die zij kregen (de bal stuiterde zelfs een keer weer uit de korf), slaagde Meander 1 erin om mooie punten te maken. Stand: 3-1. Kenmerkend voor dit team is de support die ze ook elkaar geven, wisselspelers stonden enthousiast aan te moedigen en hadden waardering voor de mooie verdedigingsacties.

Tijdens de derde wedstrijd leek het wel alsof het vanzelf ging! Stand: 4-1! Dat maakte dat Meander 1 winnaar is van de poule. Tijdens de kwartfinales werd het nog heel spannend en wisten ze een achterstand van 0-3 weg te werken naar 2-3. Net op dat moment klonk het eindsignaal. Wat zaten ze dichtbij! En wat een mooie prestatie hebben ze als team neergezet! Bedankt voor jullie inzet en sportiviteit!

 

Alle supporters worden hartelijk bedankt voor hun aanwezigheid. Het was een mooie middag!