Klassenouder

Een paar weken geleden heb ik aangegeven dat ik wel belangstelling heb om klassenouder te worden van groep E. Daarom mag ik mij in het kort even voorstellen.

Mijn naam is Renate, 34 jaar en ik ben de moeder van Larissa & Alieke.

Sinds dit schooljaar gaat Larissa met veel plezier naar de Meander. Ze zit in groep E bij leuke kinderen en juf van Mourik.

Ik ben getrouwd met Mark. Wij wonen samen met onze lieve labrador in Beilen.

Drie dagen per week werk ik voor GGZ Drenthe als ambulant gezinshulpverlener binnen de gezinspsychatrie. Een drukke baan met veel afwisseling.

In mijn vrije tijd, ga ik graag wandelen met onze hond in het bos, winkelen, decoreren of een boek lezen. Ook ben ik coach van het volleybalteam van Larissa.

Voor de juf/ meester in het soms handig om via de klassenouder een reminder te geven aan de ouders/verzorgers of om hulp te bieden en/of te vragen, wanneer er ondersteuning nodig is om iets te organiseren voor groep E.

Hoe mijn rol als klassenouder er precies uit gaat zien, is mij nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk hoort groep E nog eens vaker van mij en hoop ik dat er nog meer ouders/verzorgers zijn die het leuk vinden om te ondersteunen om nuttige, leuke en gezellige activiteiten voor de groep kinderen mogelijk te maken.  Laten we er samen een mooi schooljaar van maken.

 

Met groetjes, Renate