Jeroen Kleyberg van Kindcentrum Het Sterrenschip beste schooldirecteur basisonderwijs 2017 van Nederland

Dinsdag 28 november 2017 is Jeroen Kleyberg uitgeroepen tot beste directeur basisonderwijs in Nederland. Van harte gefeliciteerd Jeroen! Het winnen van deze prijs is een erkenning voor de inzet en professionaliteit van de betreffende directeur die de ontwikkeling van de school samen met zijn team op een voortvarende en kwalitatieve wijze vorm geeft.

Met het winnen van deze prijs heeft Plateau in relatief korte tijd opnieuw deze landelijke prijs in de wacht gesleept, want in 2013 is deze prijs (de benaming was destijds “Beste Onderwijswerkgever van Nederland”) toegekend aan de directie van de Meander.

Conclusie: Plateau heeft scholen op hoog niveau! We steken onze ambitie niet onder stoelen of banken: “Vandaag beter dan gisteren en morgen beter dan vandaag!” We gaan er voor en blijven ons dagelijks inzetten voor de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Daar mag u op vertrouwen en ons op afrekenen!

Henk Westerhof, directeur