Voorleeswedstrijd van de Meander.

Voorleeswedstrijd van de Meander.

Vandaag, donderdag 19 oktober, was weer onze jaarlijkse voorleeswedstrijd. In alle groepen zijn vooraf de voorrondes gehouden, best spannend! En na spannende groepsfinales leverde dat de volgende groepskampioenen op: Groep B: Levi, groep C: Jesse, groep D: Elaine, groep E : Demi. groep F: Samantha, groep G: Joël, groep H: Heidy, groep J: Max, groep K: Yoran, groep L: Daan, groep M: Ezra, groep N: Thiemen en groep O: Jordy. En toen de finale!!! Bij unit 2 leverde dat uiteindelijk als winnaar op: zowel Levi als Jesse. Knap hoor!! Bij unit 3 en 4 werd winnaar: Joël en bij unit 5 en 6 werd winnaar: Ezra!! allemaal hele knappe prestaties! Alle groepswinnaars mochten een mooi nieuw boek uitkiezen als beloning voor hun goede prestatie. Iedereen uiteraard van harte gefeliciteerd!! Op naar volgend jaar!!