Nieuwtjes uit groep K.

Nieuwtjes uit groep K.

We hebben in onze groep voorrondes gehouden om te kunnen bepalen wie er  voorleeskampioen ging worden van onze groep, want die mocht meedoen namens onze groep in de grote finale van de Meander. Na een spannende kwartfinale en halve finale werd Yoran onze groepskampioen. De andere deelnemers van groep K waren: Sem, Yassine en Manuela, die overigens ook heel goed en mooi voorgelezen hebben. Maar ja, er kan er maar eentje winnen! Yoran heeft heel goed voorgelezen en eindigde op een keurige gedeelde 3e plaats. Door die mooie prestatie mocht hij een mooi nieuw boek uitkiezen. Gefeliciteerd Yoran!

Verder zijn we alweer druk bezig met het maken van de lampionnen. Bij ons in groep K kunnen de kinderen een weerwolflampion maken of een lampion met griezelige vleermuizen erop. Ze zijn nog niet allemaal klaar, maar ze zijn nu al leuk. Kom ze maar op onze jaarlijkse inloopavond bekijken.

Ook hebben alle leerlingen zich voor hun spreekbeurt en voor hun boekbespreking opgegeven. Ik ben benieuwd!!

We hebben ondertussen 2 danslessen van een echte danslerares van het ICO gehad. Echte middeleeuwse dansen, zoals vroeger het volk én de adel danste. En het werd afgelopen woensdag afgesloten met een enge soort van “dodendans” op enge muziek, máár…………..toch best wel heel leuk!!

Nu eerst lekker een weekje herfstvakantie, dan kunnen we daarna weer fris aan de slag! Fijne vakantie!!